Υπαναχώρηση / ακύρωση παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας ενημερώνοντας μας μέσω e-mail ή με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας του site μας ή με ένα τηλεφώνημα στο τηλέφωνο επικοινωνίας (6946659998) Δευτέρα εώς Παρασκευή 09:00 – 22:00 και Σάββατο 09:00 – 17:00 και εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει παραδοθεί στην μεταφορική εταιρία προς αποστολή.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ    

Η εταιρία μας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη όσον αφορά την ενδεχόμενη τοποθέτηση ελαττωματικού προϊόντος στην παραγγελία σας και γι αυτό προχωρά στην αντικατάσταση του εφόσον η ενημέρωση από εσάς γίνει το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου και  το κόσμημα έχει αρχική του συσκευασία. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

  • Το  φωτογραφίζετε ώστε να φαίνετai ξεκάθαρα το ελαττωματικό του σημείο και η ετικέτα “Kore by Eliza” και αποστέλλετε την φωτογραφία με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook  (link: https://www.facebook.com/korebyelizachristopoulou/).
  • Εφόσον η φωτογραφία αποδεικνύει πως ισχύουν οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω  ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για να οριστικοποιήσουμε την αντικατάσταση του.
  • Σας αποστέλλουμε ένα νέο προϊόν χωρίς έξοδα αποστολής. Παραδίδετε το ελαττωματικό προϊόν στην μεταφορική την στιγμή που θα σας δοθεί το νέο πακέτο. Η αλλαγή  γίνεται σε διάστημα 2-6 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα.

 ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Είναι διαδικασία που αφορά αλλαγή κατηγορίας,  κωδικού. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου, το κόσμημα θα πρέπει να βρίσκετε στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχει υποστεί φθορές και να υπάρχει η αρχική του συσκευασία. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

  • Αρχικά επικοινωνείτε μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους μεταφέροντας μας το αίτημα σας για αλλαγή:

(1) τηλεφωνικά στις μέρες και ώρες λειτουργίας (Δευτέρα έως  και Παρασκευή 09:00 – 22:00 και Σάββατο 09:00-17:00),

(2) αποστέλοντας email στη διεύθυνση επικοινωνίας που βρίσκετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και

(3) αποστέλοντας  μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook.

  • Η αλλαγή μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα δικής σας επιλογής, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας .
  • Η αλλαγή  θα επιβαρύνει εσάς και το κόστος ανέρχεται στα 5,00 ευρώ.
  • Εφόσον το νέο προϊόν είναι χαμηλότερης αξίας το ποσό της διαφοράς θα πιστωθεί στο όνομα σας και θα αφαιρεθεί από μελλοντική  παραγγελία. Αν το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας η διαφορά θα πληρωθεί στην μεταφορική με την παράδοση του νέου πακέτου.
  • Η αλλαγή  γίνεται σε διάστημα 2-6 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα και 7-12 εργάσιμες για Κύπρο και Ευρώπη. Η μεταφορική θα σας παραδώσει το πακέτο της αλλαγής και θα παραλάβει το αρχικό σας.